Mjukvaruutveckling

Har er verksamhet behov av digitalisering? Vi kan effektivisera ert arbete!

Behöver ni hjälp med… eller har en egen innovativ idé ni vill förverkliga? Vi hjälper er nå era mål genom att erbjuda utveckling inom mjukvaruprojektets alla sju faser: Planering, krav och analys, design, implementation, testning, lansering och förvaltning.

Vi använder oss av den utvecklingsmetod som passar bäst för ert behov för att säkerställa en produktleverans av högsta kvalité. Vi har flera års erfarenhet inom olika språk och verktyg, bla.a. C, C++ och C#. Vi arbetar gärna i utvecklingsmiljöer som MS Visual Studio och Eclipse.

Verktyg och språk

C++, C#, HTML, CSS, JavaScript, XML, MS Visual Studio, Eclipse

Planering

Vi börjar med att identifiera de generella kraven och kostnaden av mjukvaruprojektet för er verksamhet.

Design

Under designfasen tar vi fram olika diagram (exempelvis UML-diagram) med hänsyn till de krav som fastställts under krav och analysfasen för att få en grafisk representation av hur ert mjukvaruprojekt ska se ut och fungera innan utvecklingen påbörjas.

Testning

Efter implementationen ser vi till att produkten fungerar som förväntat. Här testar vi produkten som utvecklas och säkerställer att kraven på produkten uppnås. Under testningen kontrollerar vi att alla krav på produkten är uppnådda.

Förvaltning

Efter lanseringen erbjuder vi underhåll genom produktens livstidscykel. Detta kan inkludera vidareutveckling av ny funktionalitet för att hålla produkten uppdaterad vartefter er verksamhet utvecklas.

Vårt arbetssätt

Vi använder oss av agila metoder och jobbar enligt bl.a. SCRUM, TDD…. Utvecklingsprocessen kan variera beroende på ert behov. I stora drag består utvecklingen av följande faser.

Krav och analys

Vi utför en djup analys av kraven kunden vill att produkten ska uppnå med ett nära samarbete. Syftet är att alla parter ska ha full förståelse för alla krav. Dessa krav kan inkludera säkerhet, funktionalitet, tillgänglighet, plattform support och prestanda.

Implementation/utveckling

När designen är framtagen utvecklar vi eran produkt med hjälp av språk och verktyg som möter era krav.

Lansering

Den utvecklade produkten levereras till kunden/slutanvändaren.

Kontakta oss om du vill veta mer eller boka in ett möte!