Om congere

Vår vision är att vara den bästa långsiktiga partnern. Vår affärsidé går ut på att vara en engagerad och långsiktig partner som levererar kvalificerade IT-tjänster med stor kundnytta. Vi tror på hållbarhet både för våra anställda och våra medmänniskor.

Vår historia

congere startades 1998 av åtta erfarna konsulter med målet att skapa ett företag som ska uppfattas som positivt, seriöst och professionellt hos både anställda och uppdragsgivare.

Namnet, som kommer från latin, betyder ”verka tillsammans” och det var just det som vi ville uppnå – ett företag som bygger på stark sammanhållning och gruppkänsla. Våra kunder är våra viktigaste partners och de står alltid i fokus.

Tack vare vårt stora verksamhetskunnande har vi blivit en långsiktig partner och har fortfarande kvar flera av de kunder
som vi haft från start.

congere tar ansvar

Vi arbetar ständigt för att främja det sociala och miljömässiga ansvaret vi som företag har. Alla våra anställda ska ha de bästa förutsättningarna för att må bra och vi värderar trivsel och arbetsmiljö högt. Vi har därför bra försäkringsskydd, friskvårdsbidrag, och tillgång till massage.

Vi tar ansvar för vårt fotavtryck. Kontoret är utrustat med digitala
mötesverktyg som minimerar behovet av transport.

Vi är partner till Lokala Hjälpen och genomför CSR-aktiviteter
som bidrar till ett bättre lokalsamhälle.

Kontakt

Adress

congere it-konsult ab
Slakterigatan 3, 721 32 Västerås

Socials