Karriär

Vår kultur

Företagets verksamhet bygger på stark sammanhållning
och gruppkänsla. Känslan på congere är unik och något vi är väldigt stolta över! Våra ledord är Kompetens, Trovärdighet, Engagemang och Trivsel. Vi har roligt tillsammans under arbetstid men ser även till att komma ut på gemensamma aktiviteter för att växa tillsammans.

Att trivas tillsammans, känna arbetsglädje och vara stolt
över resultatet tillsammans med kunder är beståndsdelar vilka ökar produktiviteten. Kunskap, arbetsglädje och engagemang ger resultat.

Våra ledord

Kompetens

Vi har hjälpt försvarsindustrin att förnya och förbättra system och applikationer i över 25 år! Vi har lång erfarenhet och kunskap om Försvarsmakten och Försvarets Materielverk och känner väl till de utmaningar som ni möter i er dagliga verksamhet.

Trovärdighet

Vår trovärdighet stöds av långa samarbeten med kunder och erfarenhet inom branschen. Vi är en organisation som inte bara pratar utan också håller vad vi lovar våra anställda.

Engagemang

Vi är engagerade och har en positiv inställning till arbetslivet på congere. Vi gillar att ta an nya utmaningar och ständigt utveckla vår kompetens.

Trivsel

För att underhålla vårt engagemang och maximera vår prestation är det viktigt att trivas på arbetsplatsen och ha en god relation till kollegorna. Vi strävar efter långvariga anställningar med en jämn balans mellan arbete och fritid.

Förmåner

Kompetensutveckling

Vi är måna om våra medarbetares utveckling. För att forma din tid tillsammans med oss arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling.

Gemensamma aktiviteter

Vi värdesätter lagspelare, därav uppmuntrar vi sociala träffar och har organiserade evenemang.

Trygg anställning

På congere arbetar vi för att våra medarbetare ska känna sig trygga, därför erbjuder vi en
säker anställning.

Friskvård

Fysisk aktivitet är uppmuntrat på congere och därför tillhandahåller vi högsta möjliga friskvårdsbidrag på 5000kr till samtliga anställda.

Trygg anställning

På congere arbetar vi för att våra medarbetare ska känna sig trygga, därför erbjuder vi en
säker anställning.

Hur är det att arbeta hos congere?

Fem frågor till vår nya kollega

Vi välkomnar vår nya utvecklare Philip Karlsson – en kaffeslukare från Eskilstuna med bakgrund inom sälj, och med färsk kunskap från MDHs kandidatprogram i Datavetenskap.

Philip, hur kom det sig att du började på congere?

– När jag sökte mig hit hade jag andra erbjudanden också, men valde tillslut congere av flera anledningar. Framförallt den trivsamma arbetsmiljön och kollegorna. Här finns verkligen många duktiga utvecklare med stor erfarenhet som jag vill ta del av! Det blir som en typ av mentorskap.

Vad jobbar du med just nu?

– Just nu jobbar jag mestadels i utvecklingsmiljön Delphi, men jag är även bekväm med exempelvis .NET och C#

Vill du också bli en del av congere?

Du har bott i Västerås i ett år ungefär. Hur trivs du?

– Bra! Men snart bär det av mot Ramnäs – jag och min fru har köpt hus där.

Senaste projektet utanför jobbet?

– Just nu är det många förberedelser inför flytt. På hemmaplan gillar jag att umgås med familjen och ta långa promenader med min hund Bästis.

Finns det plats för hemmakontor i nya villan?

– Ja, det gör det. Men jag kommer fortfarande sitta mest på kontoret. Jag trivs bra här och det passar mig bättre att ha en designerad arbetsmiljö.