Starkt engagemang

Systemutvecklare .Net, C# samt Databasutvecklare

Vill du arbeta i en miljö med snabba beslutsvägar och utmanande arbetsuppgifter? Välkommen till det familjära IT-konsultbolaget med starkt engagemang.

Hos congere är din arbetsinsats och dina idéer betydelsefulla och direkt bidragande till vår gemensamma framgång. Här ges du möjlighet att ta aktiv del i företagets utveckling. För hos oss finns det ingen VD och det är medarbetarna som äger och leder företaget framåt. Lite annorlunda – och toppen tycker vi! Det är också viktigt för oss att ha skoj tillsammans, både på och efter jobbet.

Som systemutvecklare hos congere kommer du att arbeta med utveckling och förvaltning av IT-lösningar i Windows-miljö, både på webben och som klientapplikationer. De flesta uppdragen genomförs i små agila projektteam i nära samarbete med kollegor och kunder, oftast på vårt kontor i Västerås eller ute hos våra kunder.

Vi söker dig som har arbetat några år i branschen. Du har goda kunskaper inom programvaruutveckling och IT och du gillar att lära dig nya tekniker och hänger med i utvecklingen inom ditt område. Att jobba i team är en självklarhet för dig och du trivs med att skapa goda relationer med både kunder och kollegor.

Du är dataingenjör, systemutvecklare eller har motsvarande kunskaper. Du har erfarenhet av MS SQL Server samt .NET/C# eller Delphi och har du dessutom arbetat med integration, BI eller data warehouse är det meriterande. Som person är du strukturerad, initiativrik och resultatorienterad.

Varmt välkommen till konsultföretaget som tänker lite annorlunda!

Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till info@congere.se eller kontakta vår personalansvarige Thomas Persson, 070-343 54 52