Embeddedutvecklare sökes till spännande uppdrag

Vill du arbeta i en miljö med snabba beslutsvägar och utmanande arbetsuppgifter? Välkommen till det familjära IT-konsultbolaget med starkt engagemang.

Hos congere är din arbetsinsats och dina idéer betydelsefulla och direkt bidragande till vår gemensamma framgång. Här ges du möjlighet att ta aktiv del i företagets utveckling. För hos oss finns det ingen VD och det är medarbetarna som äger och leder företaget framåt. Lite annorlunda – och toppen tycker vi! Det är också viktigt för oss att ha skoj tillsammans, både på och efter jobbet.

Som Embeddedutvecklare hos congere kommer du att arbeta med utveckling av helhetslösningar ihop med våra kunder. Vi jobbar i team och du förväntas bidra med dina idéer, engagemang och god anda.

Vi söker dig som har arbetat några år i branschen. Du har goda kunskaper inom programvaruutveckling gillar att lära dig nya tekniker och hänger med i utvecklingen inom ditt område. Att jobba i team är en självklarhet för dig och du trivs med att skapa goda relationer med både kunder och kollegor.

Du är dataingenjör eller har motsvarande kunskaper. Du har erfarenhet av C++, C, och full förståelse för hela utvecklingsprocessen. Som person är du strukturerad, initiativrik och resultatorienterad.

Varmt välkommen till konsultföretaget som tänker lite annorlunda!

Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till info@congere.se eller kontakta vår personalansvarige Thomas Persson, 070-343 54 52