Philip Karlsson

Fem frågor till vår nya kollega

Vi välkomnar vår nya utvecklare Philip Karlsson – en kaffeslukare från Eskilstuna med bakgrund inom sälj, och med färsk kunskap från MDHs kandidatprogram i Datavetenskap.

Philip, hur kom det sig att du började på congere?
– När jag sökte mig hit hade jag andra erbjudanden också, men valde tillslut congere av flera anledningar. Framförallt den trivsamma arbetsmiljön och kollegorna. Här finns verkligen många duktiga utvecklare med stor erfarenhet som jag vill ta del av! Det blir som en typ av mentorskap.

Vad jobbar du med just nu?
– Just nu jobbar jag mestadels i utvecklingsmiljön Delphi, men jag är även bekväm med exempelvis .NET och C#..

Du har bott i Västerås i ett år ungefär. Hur trivs du?
– Bra! Men snart bär det av mot Ramnäs – jag och min fru har köpt hus där.

Finns det plats för hemmakontor i nya villan?
– Ja, det gör det. Men jag kommer fortfarande sitta mest på kontoret. Jag trivs bra här och det passar mig bättre att ha en designerad arbetsmiljö.

Senaste projektet utanför jobbet?
– Just nu är det många förberedelser inför flytt. På hemmaplan gillar jag att umgås med familjen och ta långa promenader med min hund Bästis.

Nyfiken på congere? Vi vill bli fler!
Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya trevliga kollegor och tar emot spontanansökningar. Skicka din spontanansökan till info@congere.se eller kontakta vår personalansvarige Thomas Persson, 070-343 54 52, alternativt thomas.persson@congere.se, så berättar han mer om oss.