congere stöttar utsatta branscher

congere stöttar utsatta branscher!

Det är många som har det tufft just nu och alla kan vi göra något för att hjälpa till. Vi på congere gör följande för att stötta våra lokala restauranger och affärer som har det tufft just nu:
1. Köpa lunchlådor. Matlådor köps in till medarbetarna. Företaget kommer även stötta ett initiativ som heter ”En riktigt schysst lunch”, som företagsvolontärerna har tagit fram. congere köper fler lunchlådor än vad som behövs och Västerås stadsmission kan efter avrop erbjuda stadens hemlösa och andra utsatta västeråsare dessa lådor. Planen är att fortsätta med inköpen till mitten av Juni. Kostnaden för detta delas mellan företaget och medarbetarna.
2. Köpa Västerås Citys presentkort till medarbetarna med budskapet att det ska användas så fort som möjligt. Det är nu affärerna behöver stöttning.